Voor onderstaande arrangementen dient u te reserveren!

Stacks Image 2878
Stacks Image 2954
Stacks Image 2960
Stacks Image 438

Arrangementen

Vaak wordt er gevraagd wat een bepaald arrangement nu inhoud.
Daarom hebben wij voor u de diverse arrangementen beschreven.

Stacks Image 99
LET OP! Wilt u bij de reservering opgeven om welk arrangement het gaat? Dit kan bij de opmerkingen.
Stacks Image 71
Stacks Image 16
Onbijt voor 2 personen (vanaf 2 personen)
Een etagère rijkelijk gevuld met diverse soorten biologisch vlees en kaas beleg, vers afgebakken broodsoorten, Brabants worstenbroodje, gekookt eitje, zoete broodjes, roomboter, zoet beleg, vers fruitsalade en een glaasje verse jus d’orange en ambachtelijke Fair Trade espresso koffie. Kortom heerlijk om de dag mee te beginnen.Stacks Image 851
Stacks Image 177
Onbijt voor 2 'de luxe' met een glaasje bubbels (vanaf 2 personen)
Omschrijving is als ontbijt voor 2 met als extra een glaasje Prosecco, vers gesneden Seranoham, en ambachtelijk gerookte zalm.
Stacks Image 86
Stacks Image 67
Sweet High Tea voor 2 (vanaf 2 personen)
"Een kleine versie van onze high tea, speciaal bedoeld voor de zoetekauw! U ontvangt een etagere gevuld met petit fours, heerlijke huisgemaakte chocolade brownie, eveneens heerlijk huisgemaakt appelgebak, wat vers fruit en enkele ambachtelijke bonbons. Dit alles wordt geserveerd met een potje verse thee van Thieme."
Stacks Image 77
Stacks Image 65
High Tea voor 2 (vanaf 2 personen)
De klapper tijdens de lunch / brunch bij Tuinhuis Culinair. Dit is een sensatie en belevenis op zich! Zowel de zoetekauw als de liefhebber van hartige gerechten komt hiermee aan zijn trekken. We vullen een etagere met diverse kleine luxe sandwiches, te weten: Club sandwich- ‘tuinhuis’, huisgemaakte tonijnsalade met zongedroogde tomaten en gerookte kip met pesto. We gaan verder met een glaasje Chinese tomatensoep, een Italiaanse crostini met geitenkaas en truffelsalami, Crostini met huisgemaakte tomatensalsa. Een bonbon van carpaccio met filet american en truffelmayonaise. ‘N glaasje met Chinese kip-sesamsalade en kreeftenmousse met gerookte zalm. We vervolgen onze wandeling langs een palet van diverse zoete heerlijkheden. Hier laten we u kennis maken met onze patisserie specialiteiten. De huisgemaakte kruimel appeltaart, brownie en progesgebak kunnen hierop natuurlijk niet ontbreken. Maar dit is nog niet alles, tiramisu van Nutella met ’n muffin en karamel, versfruit met clotted cream en natuurlijk mogen onze bonbons van Pattisier Albert niet ontbreken.
Dit alles serveren wij onbeperkt met ons verfijnde theeconcept van ‘Thiemen thee’ of een versgezet kopje Fair Trade espresso koffie, e Voila…………

Wlt u een feestelijk tintje geven aan uw High Tea, reserveer dan een ‘de luxe’ High Tea met een glaasje prosecco en verse jus d ’orange
Stacks Image 28
Stacks Image 90
Chocolade verleiding voor 2 (vanaf 2 personen)
Dames (en heren) gaat u er maar eens lekker voor zitten en laat u verleiden door deze weldadige chocolade verleiding. Even ontsnappen aan uw dagelijkse beslommeringen en gewoon weer even ouderwets genieten van de diverse mond-vermaakjes van ‘pure’ chocolade. Wij dachten “twee zielen één gedachte” en daarom serveren wij onze chocolade verleiding op een mooie lijstenen tegel. Terwijl u geniet van uw warme romige chocolademelk van echte melk of pure chocola bereiden onze koks voor u het volgende klaar: huisgemaakte ‘hard van buiten zacht van binnen’ brownie met krokante stukjes witte en pure chocolade, een lolly van banaan met glimmend chocolade glazuur en kokos, vers fruit met een schaaltje warme chocoladesaus, diverse stukjes Shokomonk chocolade en bonbons van patissier Albert. Dit alles afgemaakt met een lekkere rozet slagroom en u belandt misschien wel even in de zevende hemel!
Stacks Image 39
Stacks Image 96
Borrel en Bite voor 2 (vanaf 2 personen)
Lekker ontspannen tussendoor, later op de avond of voorafgaand aan een heerlijk etentje. Kortom dit arrangement is vrijwel de gehele dag in te vullen. Wij serveren voor u een heerlijk fles huiswijn naar keuze. Hierbij serveren wij een charcuterie met diverse Italiaanse en Franse worst,- en salamisoorten, bruschetta met tomatensalsa, basilicum en olijfolie ev, gemarineerde olijven en zongedroogde tomaatjes.
Stacks Image 459
Stacks Image 469
Bubbels en Bite voor 2 (vanaf 2 personen)
Omschrijving is als een borrel en bite maar dan geserveerd met een mooie fles cava of prosecco naar keuze.
Stacks Image 63
LET OP! Wilt u bij de reservering opgeven om welk arrangement het gaat? Dit kan bij de opmerkingen.
Stacks Image 79