Stacks Image 132
Filosofie Tuinhuis Culinair:
Samen ontwikkelden wij ons concept van “Tuinhuis Culinair” lunchen en dineren. 
De kernwoorden voor Tuinhuis Culinair zijn: Passie, Puur, Eerlijk & verrassend

De passie komt bij ons voort uit de liefde voor het vak. Dit proberen wij dan ook uitdragen naar de 
medewerkers die bij Tuinhuis Culinair werken en de mensen om ons heen. Om de gastvrijheid te waarborgen, maken wij ook gebruik van de
'Horeca Vakspecialist'. Die samen met ons streeft naar een zo'n hoog mogelijk service niveau. Om hiervoor de juiste feedback te verkrijgen hebben wij onder andere en enquette formulier op de site geplaatst. u zou ons enorm helpen door deze in te vullen.
Pure smaak, wat wil zeggen dat wij bij, “Tuinhuis Culinair” uitgaan van de oorspronkelijke smaak van het product en deze smaak verhogen dmv natuurlijke producten en kruiden.


Hierbij selecteren wij dan ook naar de juiste partners en producten. 
Zo schenken wij o.a. fair trade koffie, thee, biologische wijnen en werken wij met een ‘msc’ gecertificeerde vishandel die de seizoenen van de zee respecteert . Zo zijn wij ook in contact gekomen met onze biologische slager “
van Ginhoven”. Deze levert kwaliteit, smaakvol en bovenal gecertificeerd kippen, varkens en rundvlees. Het is dus niet zo’n moeilijke keuze dat wij “Tuinhuis Culinair” werken en koken met deze producten. Omdat welzijn van dier en mens in een hoog culinair vaandel bij ons staan.

Voor ons en u een bewuste keuze.

Wij wensen u een aangenaam verblijf en hopen u nog vaak te mogen begroeten,

Sandra van der Sanden en Ruben Boset


Wilt u eens iemand verrassen of kennis laten maken met Tuinhuis Culinair geef dan eens een High Tea , Diner of borrel voor twéé cadeau.