Kerstmenu
Voorgerechten
Voorgerechten om samen te delen. Een combinatie van vis, vlees gerecht(en).
TIP! serveer op een leuke plank of schaal en zet alles in het midden van de tafel zodat je gezellig samen het eten deelt.
Desembroodje
Met roomkaas mediterrane (met dadel en pesto) en bruschetta-dipper
Graved lax van huisgemarineerde zalm
Met een mosterddillesaus
Sushibowl
Met tonijn, zalm, surimi krab, viseitjes en wakame
Bereid je eigen steak tartaar
Van Biologisch rundsvlees met de meegeleverde kruiden en specerijen.
Soep
Maak uw keuze voor een soep.
Pompoensoep
Met shi-itake paddestoelen en tomatenconcasé
Bisque van Hollandse garnalen
Geserveerd met Hollandse garnaaltjes
Chinese tomatensoep
Met kip, taugé en gemberroom
Hoofdgerecht
Maak uw keuze voor een hoofdgerecht.
Hertenbiefstuk
Rodekool, peer, aardappel, portsaus
Scampi's
Geserveerd met kreetensaus, mojo en pasta
1/2 Kreeft Thermidor +7,50
Kreeft wordt geratineerd met een romige kaassaus en geserveerd met tagliatelle en gepofte tomaatjes
Kalfsbraadstuk
Gerookte aardappelpuree, pastinaak, rode wijn
Tournedos +4,50
Rosevalaardappelen, gebakken spinazie en portjus
Vegetarische quiche
Met geroosterde en gegrilde groente en een tomatensaus
Dessert
Kies uw culinair dessert.
Of kies weer verschillend.
En geniet weer samen van elkaar en elkaars gerechten
Trio van chocolade
Puur, melk en witte chocolademousse op een biquit bodem
Winterplankje
Quinelle van peer, karamel-mousse, hazelnootpraline en appel
Dessert Rouge
Pannacotta van veenbes en kers, framboos maccaron, ganache van framboos en een browniebisquit
Supplement
Voor diegene hier nog niet genoeg aan hebben of lekker hun diner willen uitbreiden!
Supplement Kreeft Thermidor
Geserveerd met een romige kaassaus
12,50
Hollandse garnalenkroketje
met saffraan-limoenmayonaise
per stuk 2,75