Filosofie Tuinhuis Culinair
Passie, Puur, Eerlijk & Verrassend
Samen ontwikkelden wij ons concept van "Tuinhuis Culinair” lunchen en dineren.
De kernwoorden voor Tuinhuis Culinair zijn: Passie, Puur, Eerlijk & Verrassend
De passie komt bij ons voort uit de liefde voor het vak. Dit proberen wij dan ook uitdragen naar de medewerkers die bij Tuinhuis Culinair werken en de mensen om ons heen. Om de gastvrijheid te waarborgen, maken wij ook gebruik van de 'Horeca Vakspecialist'. Die samen met ons streeft naar een zo'n hoog mogelijk service niveau. Om hiervoor de juiste feedback te verkrijgen is het voor u mogelijk om ons een feedback te geven via het contactformulier, u zou ons hiermee enorm helpen. Pure smaak, wat wil zeggen dat wij bij, “Tuinhuis Culinair” uitgaan van de oorspronkelijke smaak van het product en deze smaak verhogen dmv natuurlijke producten en kruiden. Dus geen convienence, en kunstmatige smaakversterkers!
Hierbij selecteren wij dan ook naar de juiste partners en producten. Zo branden en schenken wij o.a. onze eigen TC fair trade koffie en serveren we biologische thee. Daarnaast werken we ook samen met een aantal ambachtelijke en lokale ondernemers zoals Geerts wijnimport en Druif met pit voor de wijnen, Kraft bier uit Tilburg, ambactelijke bakkerij, Delicatessen van Lekkernij, Duinboerenkaas uit Berkel Enschot, bonbons en ambachtelijk schepijs van de ijskeuken uit Udenhuit, Groothandel Hanos uit Eindhoven staat garant voor al onze overige dranken, nonfood, dagverse producten. En last but not least, onze hof leverancier van het (h)eerlijke biologische vlees van slager “van Ginhoven” uit Tilburg. Deze levert kwaliteit, smaakvol en bovenal gecertificeerd kippen, varkens en rundvlees. Het is dus niet zo’n moeilijke keuze dat wij “Tuinhuis Culinair” werken en koken met deze producten. Omdat welzijn van dier en mens in een hoog culinair vaandel bij ons staan.
Voor ons en u een bewuste keuze.
Wij wensen u een aangenaam verblijf en hopen u nog vaak te mogen begroeten,
Sandra en Ruben Boset