Tuinhuis Culinair

Nieuw High GIN-SIN Tea

Nieuw High GIN-SIN Tea

19 november 2020

Deluxe **Tip voor de Sint of Kerst**

NIEUW SPECIAAL VOOR DE FEESTDAGEN

Starters 

- Sushibowl, tonijn, tobiko, wakamé

- Carpaccio van Slagerij van Ginhoven, truffel, Parmezaan

- Gepekelde zalm, biet, mierikswortel

Soepje

- Bisque van langoustine, rouille (even koken)

Bites

- Ramen noedels, Char siu, sesam

- Gamba's Pil Pil (12 min 160 graden)

- Kadetje pulled pork(pulled pork 10 min 160 graden)

Sweets

- Petit four van pattiserie 'de Ijskeuken'

- Maccaron met amandelspijs

- Huisgemaakt appelgebak

No tea but....(alcohol vrij)

- GinSin Botanic tonic (beetje ijs d'r bij en cheers!)

Terug naar alle berichten